clip-on extensions

Jeg lurte egentlig bare på hvordan andre med clip-on extensions gjør det om natten. Sover dere med det?
Og noen som aner hvor lang holdbarhet syntetisk extentions har?
Jeg pleier og ta det av siden jeg ikke orker og fikse et bustete hode ;-)
 

7 kommentarer

Frk. Fredriksen

24.jul.2010 kl.22:42

Jeg har ekte Remy (vil si at alle hårene ligger samme vei) Human Hair (A-klasse asiatrisk) fra Pilus.

Jeg tar det av om natten for å bevare det lenger, og fordi det buster seg sånn når jeg sover. Syntetisk hår kan vare kjempelenge hvis du tar godt vare på det vil jeg tro! Men jeg anbefaler ekte menneske hår hvis du ønsker et naturlig resultat. Betalte 1200 for mitt men finnes mange billige varianter også :)

yeeahh

24.jul.2010 kl.22:58

Om du skal ha de i om natta vil jeg anbefale deg å flette håret ditt. Lest det på sider som selger syntetisk clip on, og sier seg selv at det bevares bedre da. Men det aller beste for å bevare de er vel å ta de ut om natta.

Mine tidligere syntetiske synes jeg blir litt fort slitt. De siste jeg kjøpte er ikke så mye brukt, når fargen viste seg å være feil. Men de så ut til å være i bedre kvalitet. Så tror det kommer veldig an på hvor de er kjøpt og lignene. Eller tar jeg helt feil der?

Sola

24.jul.2010 kl.23:06

Takk for gode råd :-)

veronica mamman til vilde

24.jul.2010 kl.23:06

jeg sov m det , men nå har jeg bestemt meg for og droppe extensions. så lenge det varer:PPP

men jeg hadde ingen problemer m og sove med det =)

Sola

24.jul.2010 kl.23:07

hehe ja man kan vel bli litt "hekta" på lengre hår ;-)

sunburn

24.jul.2010 kl.23:18

Jeg bruker det :) Og jeg sover ikke med det. Setter det på hver morgen. Når jeg har sovet med det, har jeg uansett tatt det av og på igjen neste dag:)

martine linnea

24.jul.2010 kl.23:22

clipsene skal som regel ikke være på når man såver. Det skal tas av, og hels flettes i en hard flette og ta det på neste gang. har selv clips og det sies at clipsene holder lenger om man ikke såver med de, og gir de orntlig pleie. Det spørs hvordan exstension man har, men ca 3-4 mnd, og anbefaler og kure extensione godt hver gang du dusjer de. og ikke dusj de for ofte, ca 3 ganger i uken:)

Skriv en ny kommentar

hits